Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ Elfogadom
Termékek Menü

Játékboltjaink

A MagicBox nem egy hagyományos játékbolt és webshop. Itt csupa olyan különleges játékot gyűjtöttünk össze, amiket tervezőik a játékos tanulás és felfedezés szellemében készítettek. Vagy egyszerűen csak szellemes szórakozást nyújtanak. Nem csak gyerekeknek! Szeretnénk eloszlatni azt a tévhitet, hogy a felnőtt kezében nem mutatnak jól a játékok.

Üzleteinkben családias hangulatban fogadunk. A játékokkal kapcsolatban nyugodtan érdeklődhetsz és tehetsz fel kérdéseket, mi biztosan tudunk rá válaszolni. De ha nem hiszel nekünk, Te magad is kipróbálhatod őket akár az újpesti, akár a veresegyházi játékboltunkban. Logikai-, építő-, fejlesztő- és társasjátékaink (gyerekeknek és felnőtteknek) többségéből kipróbálásra kész darabokat is tartunk. Ezek az apró, de fontos gesztusok sokat segítenek a döntésben.

A legmegfelelőbb játékválasztásban saját, személyes tapasztalataink alapján is tudunk segíteni, legyen szó játékos tanulásról vagy a szabadidő eltöltéséről. Mi olyan gyerek és családi játékokat kínálunk Neked, ami nekünk is tetszett, nálunk is bevált!

 

MagicBox Játékbolt – Újpest


Elérhetőségeink

Telefon: +36 1 786 5908
Mobil: +36 30 301 0549
Facebook: facebook/MagicBoxJatek

Kérdésed vagy észrevételed van?

Küldj nekünk üzenetet, e-mailben azonnal válaszolunk.


Megközelítés

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 51-53.

Nyitvatartás:
Hétfő – péntek: 10.00 – 18.00
Szombat: 09.30 – 13.30

Fotógaléria