Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ Elfogadom
Termékek Menü

Lovagkor

Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: 5999884451006
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Négy játék egyben!

Lovagkor - Itt te vagy a király: Középkorban játszódó, stratégiai, komunikációs, gazdasági társasjáték, ahol egy valaha élt uralkodó szerepét játszod.Te irányítod az ország hadseregét, gazdaságát, külpolitikáját,de terveidbe a sors is beleszól. Jó diplomáciai érzékkel akár harcok nélkül is elérheted a játék célját. A győztes az lesz, aki leghamarabb felépíti Eeurópa leggazdagabb és legerényesebb államát.

Lovagkor - startégia: Az alapjáték bővíthető ezzel a kiegésszítővel úgy, hogy a lovagjaidat fegyverekkel és páncéllal is fel tudod szerelni. Ezálltal tudod növelni a győzelmi esélyeidet a csatában. Új taktikai lehetőségek, és ebben a játékmódban a fővezérek is vezethetnek seregeket.

Lovagkor - Iskolisztika: Ebben a játékban történelmi kvíz - kérdésekre kell válaszolnunk. Most kiderül, ki mennyire felkészült a lovagkor eseményeiből!

Lovagkor - Kereskedés: Játszható az alapjáték kiegésszítéseként, de önálló játékként is megállja a helyét! A város kereskedője lehetsz, és Európa városain át vándorolva számtalan áruval kereskedhetsz. A célod az, hogy kereskedelmi útvonalakat alakíts ki, szállíts az árukból, oda, ahol van rá kereslet, hogy minél nagyobb vagyonra tegyél szert. 

Minden játékmód 8 éves kortól ajánlott.

Játékos szám Többen
Kinek keresel? Unisex
Milyen játékot keresel? társasjáték
Hány évesnek keresel? kisiskolásoknak