Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ Elfogadom
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

MagicBox – A gondolkodtató játékok boltja

Varázsdobozunkat 2009-ben nyitottuk fel, hogy a magyar családok számára is elérhetővé és legfőképpen ismertté tegyük a fejlesztő játékok egy új generációját. Ezek a logikai játék-különlegességek külföldön már évtizedek óta közismertek és a logikai és társasjátékok új szinonimájává váltak. Mindemellett azt is bebizonyították, a játszadozás nem csak a gyerekek kiváltsága, ez egy életmód.

A játék, akár kicsik, akár nagyok számára, szórakoztat, értéket ad, pallérozza az elmét, tanít, csiszolja a lelket, közelebb hoz egymáshoz, élménnyel gazdagít. Egyfajta varázslattal színezi meg az életünket. A MagicBox játékbolt és játék webáruháznál ez a varázslat az alapja mindennek. A MagicBox nem csak egy játékbolt vagy játékb webáruház, hanem egy kaland! Örülünk, hogy egyre többen csatlakoztok és váltok társunkká benne! Folyamatosan dolgozunk azon, hogy mind a boltjainkban, mind a rendezvényeken is valami újat és izgalmasat mutathassunk be nektek.

Rendezvények

Gyakori vendégei vagyunk minden olyan eseménynek, ami a játékokról, gyerekekről és a családokról szól: nyílt napoknak, fesztiváloknak, céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, ahol tartalmas időtöltést biztosítunk a látogatóknak. Bárhol és bármikor szívesen tartunk játékbemutatókat és játszóházat is. Kitelepüléseink alkalmával a „csapat-alkotásban” is jelentős szerep hárul ránk, hiszen játékklubjaink segítségével mind a gyermekek, mind a felnőttek – legyen az szülő vagy pedagógus – közelebb kerülnek egymáshoz.

Óvodák, iskolák

Ők is szerepelnek vásárlóink között, egyre növekvő számban! Dicséret számunkra az is, hogy a még kiváló szakemberek is örömmel fogadják tanácsainkat, segítséget kérnek, s bevonnak minket intézményünk minden napjaiba.
Kérik, és örömmel várják a pályázatokhoz nyújtott segítségünket és szakmai tapasztalatunkat.

Webáruház

Aki esetleg nem tud személyesen meglátogatni minket, ne bánkódjon, webshopunkon keresztül az ország bármely pontjáról elérhet bennünket. Szakmai tanácsainkat, segítségeinket ugyanúgy eljuttatjuk akár telefonon, akár e-mailen mindenkinek. Reméljük, hogy weboldalunk vásárlóinknak ugyanolyan megelégedésére szolgál majd, mint ha játékboltunkat látogatnák.

Ezek mi vagyunk

Egy „Varázs-kalandorunk” tollából:

„Meguntad már magolva pallérozni elméd?
Itt az idő! Kattanj ránk! Ettől e hely megvéd.
Játékosan tömheted tudással a fejed.
Gyere el, nézz nálunk körül, megleled a helyed!
MagicBox egy varázshely, mely sok okos játékot rejt!
Itt a helyed, hozd a fejed!”

Várunk a MagicBox Játékbolt és webáruház varázslatos világába, hogy együtt éljük át különleges játékbirodalmunk kalandjait!